Skip to main content

Sportslige udfordringer i skønne omgivelser

Golf i naturskønne omgivelser

Hjarbæk Fjord Golf Klub er placeret i naturskønne omgivelser lige ud til Limfjorden i det øvre Jylland.

Med udsigt over vandet fra mange af de 27 huller bliver oplevelsen af den rå natur ikke meget stærkere, og det kuperede terræn er med til at gøre de sportslige udfordringer lige så overvældende. Det skønne åbne landskab bidrager blandt andet med en frisk vind, som på blæsende dage kan teste selv den mest stabile golfspillers præcision.

GREENS LIGE NED TIL FJORDEN

Flere greens ligger helt ned til fjorden, og hvis svinget ikke sidder der på dagen, anbefales det at huske ekstra bolde. Foruden fjorden præsenteres spillerne for yderligere 5 vandgrave og en række sandbunkers placeret strategiske steder i det grønne miljø.

Selve banen varierer fra det flade lavtliggende område i vest til det mere bakkede højtliggende i nord. Overgangsområdet består af en naturlig forekommende skrænt, som flot forbinder de to typer landskab.

PLADS TIL ALLE – OGSÅ NYBEGYNDERE

Den smukke 18 hullers bane Nord & Syd, vil nok friste de fleste, men alternativt kan du vælge vores 9 hullers bane Vest som også benyttes som Pay and Play og egner sig godt til nyere golfer med højere hcp. i lige så fantastiske omgivelser. Udfordringerne er der imidlertid ikke sparet på, så tag ikke alt for let på det – det koster hurtigt en tur i roughen.

Skal svinget rettes til eller kræver puttingen en justering inden du påbegynder din runde, er der naturligvis en fin driving range, indspilsgreen og putting green til rådighed for alle spillere. Og skal træningen tages op på næste niveau, så er der altid mulighed for personlige lektioner hos vores dygtige pro.

Mere end en golfklub

I Hjarbæk Fjord Golf Klub er golf mere end blot en runde på banen. Her er der plads til at socialisere i klubben, mens køller og jern køler ned. Blandt andet byder vores restaurant på indbydende retter med udsigt over banen og der er rig mulighed for at filosofere over dagens runde, mens du indtager saunaen i vores behagelige omklædningslokaler i klubhuset.