Skip to main content

Golfrestaurant i stilrene omgivelser

Indbydende golfrestaurant i stilrene omgivelser

Restauranten og vores selskabslokaler er åbne for arrangementer og selskaber alle dage hele året. Ring og hør nærmere på + 45 8669 6288 eller mail til restaurant@hfgc.dk

Nyd et måltid mad i vores indbydende golfrestaurant i stilrene omgivelser, hvor her er en hyggelig stemning. I restauranten tilbyder vi et udvalg af forskellige retter fremstillet af de bedste råvarer fra vores kreative køkken, hvor alt laves fra bunden.

​Udover den udsøgte mad har vores restaurant en helt utrolig beliggenhed med en utrolig smuk udsigt. Der er frit udsyn til den fantastiske golfbane indhyllet i smukke naturomgivelser og med Hjarbæk Fjord i baggrunden.

​Mens du nyder maden i vores golfrestaurant og måske et glas vin, kan du lade dig betage af solnedgangen, som vores gæster hver aften bliver forkælet med.

Bestil bord og få en lækker madoplevelse

Når du har været aktiv hele dagen på vores flotte golfbaner, begynder appetitten at melde sig om aftenen.
Her kan du – også selvom du ikke spiller golf, er medlem eller er på golfophold – bestille bord i vores golfrestaurant. Her er alle velkomne, så ring og book i god tid, hvis du vil være sikker på at få et bord.

Kontakt os på telefon 86 69 62 88 eller skriv til e-mail restaurant@hfgc.dk

Vi ser frem til at byde jer velkommen i vores flotte restaurant med betagende udsigt over banen og Hjarbæk Fjord.

Køkkenet er åbent
1. april – 30. september:
Alle dage: kl. 12:00 til 21:00

1.  oktober  – 31 . oktober
Søndag til onsdag – LUKKET
Tordag – lørdag kl. 18:00 til 21:00


Restauranten og vores selskabslokaler er åbne for arrangementer og selskaber alle dage hele året. Ring og hør nærmere på + 45 8669 6288 eller mail til restaurant@hfgc.dk