KÆRE ALLE KLUBMEDLEMMER, VENNER AF GOLFCENTERET, LOKALE & ALLE JER ANDRE.

Jeg må beklageligvis meddele at Restaurant Hjarbæk Fjord lukker ned i morgen onsdag den 11/11

Coronavirus har ramt en lang række kommuner i det Nordjyske, der har fået påbud om at lukke ned, herunder Vesthimmerland Kommune.
Det har givet os en stor udfordring i restauranten, da flere af vores nøglemedarbejdere i restaurant og køkken bor i Vesthimmerlands Kommune og ikke kan møde ind på arbejde.

Eneste undtagelse er fredag den 20/11 og lørdag den 21/11, hvor vi fortsat holder ÅLEGILDE. Begge dage fra kl. 18.00. Pris kr. 235,00 – og så må du spise, hvad du kan….. 
For de der ikke spiser ål, vil der blive serveret stegt flæsk til kr. 150,00 eller helstegt Kalvemørbrad til kr. 235,00.
Til jeres orientering er der fortsat ledige pladser , så grib mobilen og send en sms til 51447769 eller skriv en mail til info@hfgc.dk, hvis du ønsker at bestille bord.

Jeg vil godt benytte lejligheden til at sige tak for den store og positive opbakning til restauranten i året der er gået.

Vi ses i det nye år til hygge, socialt samvær og go’ mad i Restaurant Hjarbæk Fjord.

Endelig vil jeg på personalets og egne vegne ønske alle en rigtig god jul & et godt Nytår.

 

Her i Hjarbæk Fjord Golfcenter i Skals kan vi mere end at spille golf. Vi har vores helt egen golfrestaurant, som er særdeles velbesøgt af gæster fra Midtjylland, Jylland og hele Danmark. 

​Hele vores golfcenter er gennemtænkt og gennemført, hvorfor vi naturligvis også har en indbydende golfrestaurant, hvor du kan få en kulinarisk oplevelse. I vores hyggelige a la carte-restaurant kan du nyde et dejligt måltid efter en runde golf, som en del af din pension under et ophold, eller hvis du bare har lyst til at spise ude med familie eller venner en aften. 

Indbydende golfrestaurant i stilrene omgivelser

Nyd et måltid mad i vores indbydende golfrestaurant i stilrene omgivelser, hvor her er en hyggelig stemning. I restauranten tilbyder vi et udvalg af forskellige retter fremstillet af de bedste råvarer fra vores kreative køkken, hvor alt laves fra bunden. 

​Udover den udsøgte mad har vores restaurant en helt utrolig beliggenhed med en utrolig smuk udsigt. Der er frit udsyn til den fantastiske golfbane indhyllet i smukke naturomgivelser og med Hjarbæk Fjord i baggrunden.

​Mens du nyder maden i vores golfrestaurant og måske et glas vin, kan du lade dig betage af solnedgangen, som vores gæster hver aften bliver forkælet med.

Bestil bord og få en lækker madoplevelse

Når du har været aktiv hele dagen på vores flotte golfbaner, begynder appetitten at melde sig om aftenen.
Her kan du – også selvom du ikke spiller golf, er medlem eller er på golfophold – bestille bord i vores golfrestaurant. Her er alle velkomne, så ring og book i god tid, hvis du vil være sikker på at få et bord.

Kontakt os på telefon 86 69 62 88 eller skriv til e-mail info@hfgc.dk

Vi ser frem til at byde jer velkommen i vores flotte restaurant med betagende udsigt over banen og Hjarbæk Fjord.

Vores åbningstider er:
1/5 – 30/9-2020
Mandag – Søndag, alle dage fra kl. 12.00 til kl. 23.00
Køkkenet lukker alle dage kl. 20.30

1/10 – 15/12-2020
Torsdag                   kl. 17.00 – 22.00
Fredag – søndag     kl. 12.00 – 22.00

Vi holder jule- og nytårslukket i perioden 15/12-2020 – 31/1-2021.

Vi har åbent for selskaber alle dage.

Ring og hør nærmere på +45 5144 7769