Her i Hjarbæk Fjord Golfcenter i Skals kan vi mere end at spille golf. Vi har vores helt egen golfrestaurant, som er særdeles velbesøgt af gæster fra Midtjylland, Jylland og hele Danmark. 

​Hele vores golfcenter er gennemtænkt og gennemført, hvorfor vi naturligvis også har en indbydende golfrestaurant, hvor du kan få en kulinarisk oplevelse. I vores hyggelige a la carte-restaurant kan du nyde et dejligt måltid efter en runde golf, som en del af din pension under et ophold, eller hvis du bare har lyst til at spise ude med familie eller venner en aften. 

Vi har professionelle kokke ansat, som vil tilberede en lækker, sanselig og smagfuld oplevelse til dig og din familie eller venner.

Indbydende golfrestaurant i stilrene omgivelser

Nyd et måltid mad i vores indbydende golfrestaurant i stilrene omgivelser, hvor her er en hyggelig stemning. I restauranten tilbyder vi et udvalg af forskellige retter fremstillet af de bedste råvarer fra vores kreative køkken, hvor alt laves fra bunden. 

​Udover den udsøgte mad har vores restaurant en helt utrolig beliggenhed med en utrolig smuk udsigt. Der er frit udsyn til den fantastiske golfbane indhyllet i smukke naturomgivelser og med Hjarbæk Fjord i baggrunden.

​Mens du nyder maden i vores golfrestaurant og måske et glas vin, kan du lade dig betage af solnedgangen, som vores gæster hver aften bliver forkælet med.

Bestil bord og få en lækker madoplevelse

Når du har været aktiv hele dagen på vores flotte golfbaner, begynder appetitten at melde sig om aftenen.
Her kan du – også selvom du ikke spiller golf, er medlem eller er på golfophold – bestille bord i vores golfrestaurant. Her er alle velkomne, så ring og book i god tid, hvis du vil være sikker på at få et bord.

Kontakt os på telefon 86 69 62 88 eller skriv til e-mail info@hfgc.dk

Vi ser frem til at byde jer velkommen i vores flotte restaurant med betagende udsigt over banen og Hjarbæk Fjord.

Vores åbningstider er:
1/5 – 30/9 Mandag – Søndag, alle dage fra kl. 12.00 til kl. 23.00

Køkkenet lukker alle dage kl. 20.00

​1/10 – 31/3 Åbent for selskaber

Ring og hør nærmere på 51 44 77 69