Skip to main content

Weekendophold med golf på en af Danmarks smukkeste baner

Har du lyst til at opleve et fantastisk ferieophold med golf på en af Danmarks smukkeste baner?

På Hjarbæk Fjord Golfcenter beliggende på en halvø i bunden af Limfjorden tilbyder vi golf ophold efter enhver smag med masser af naturskønne oplevelser. Vores center er velbesøgt af gæster fra hele Danmark, Sverige, Norge samt Tyskland. 

Vi har intet mindre end 25 lyse veludstyrede ferielejligheder, hvor der er plads til enten to, fire eller seks personer. Ønsker du at kombinere golf med ferie, har vi de optimale faciliteter, der giver dig den ultimative golfoplevelse.

​Prøv et golfophold, hvor du kan bo på golfbanen her hos os, og nyde vores fantastiske natur. Det er en uforglemmelig oplevelse.

Golf weekendophold med de skønneste faciliteter

Ønsker du at kombinere et weekendophold med golf med naturskønne oplevelser og velvære, har vores ferieboliger en unik beliggenhed midt i de flotte omgivelser med den smukke, velholdte bane lige uden for vinduet.

​Der er kun 300 meter til klubhuset med fantastisk udsigt fra restauranten og samme afstand til fjorden, som støder op til golfbanen​.

​Alt i alt et lækkert golf weekendophold til en konkurrencedygtig pris. Alle vores ferieboliger har stue, bad, køkken, Wi-Fi og tv. Vi har kort sagt alt, du skal bruge, hvad enten du er her på familieferie, golfweekend, i arbejdsøjemed eller andet ferieophold.

Bestil dit weekendophold med golf hos os

Uanset om du har brug for en enkelt, to, fire eller flere overnatninger, har vi rammerne til dig og dine venner eller familie.
Der er også mulighed for helpension i vores restaurant under hele ferieopholdet, hvis dette frister.

Vi har sammensat et par gode tilbud på ferieophold med golf, som du kan kigge nærmere på under Golfpakker 2022, og er du kun interesseret i overnatning, kan du se Lejlighedspriser 2022.

Er du interesseret i at booke, kan du kontakte os på telefon 86 69 62 88 eller skrive til e-mail info@hfgc.dk.

​Vi glæder os til at byde dig velkommen

Ferielejligheder midt på banen

Ferielejligheder syd på banen