Skip to main content

Golfklub beliggende i naturskønne omgivelser

Golf i naturskønne omgivelser

Holder du af at spille golf i naturskønne omgivelser, byder vi hos Hjarbæk Fjord Golfcenter i Skals i Midtjylland velkommen til en golfklub, der er så attraktiv, at vi har medlemmer fra hele Jylland og resten af Danmark.

​Vi har en af Danmarks suverænt smukkeste og mest afvekslende golfbaner med naturlige forhindringer og sportslige udfordringer af høj kvalitet. Nyd udsigten over den smukke Hjarbæk Fjord.

De naturlige bakker og skrænter skabt af istidens smeltevand, rå natur, kuperet terræn, åbent landskab og den friske vind er med til at udfordre selv den mest stabile golfspiller på blæsende dage.

​Bliv medlem af vores golfklub, hvis du har lyst til at blive en del af et godt fællesskab, hvor vi elsker at spille golf.

PROFESSIONEL GOLFKLUB MED AFVEKSLENDE OG UDFORDRENDE HULLER

Går du meget op i, at forholdene på banen er i orden, har vi kvalitetsbevidste greenkeepere tilknyttet, som passer og plejer hvert eneste hul på daglig basis.

​Da vi befinder os på én af de absolut flotteste baner i Danmark, sætter vi en ære i at bevare de smukke forhold og skønne faciliteter. Derfor kan du altid forvente en toptrimmet bane, der er en ren fornøjelse at spille på.​

​Vores professionelle golfklub byder på hele 27 afvekslende og udfordrende huller, fem søer og 72 sandbunker, hvor det gælder om at have styr på sit swing.

PRØV VORES PAY & PLAY-BANE

Er du nybegynder, har du mulighed for at prøve kræfter med vores flotte og veltrimmede Pay & Play-bane. Her kan du stifte bekendtskab med de forskellige jern og køller, hvilke du i øvrigt kan leje hos os.

​Vi har alt i udstyr til en sjov dag, hvor du kan se, om golf er noget for dig. Har du brug for en træner, kan dette også arrangeres til en god pris, så du får lært noget om teknik og stands.

​Ønsker du at blive medlem eller høre mere om vores unikke golfklub, er du velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 86 69 62 88 eller skriv til e-mail info@hfgc.dk.

​Vi har altid plads til nye medlemmer.