Bliv medlem af en golfklub hos Hjarbæk Fjord Golfcenter i Skals. Her har vi altid plads til nye medlemmer, der sætter pris på helt unikke golfoplevelser i den smukkeste natur.

Har du lyst til at blive medlem, kan du tage en snak med os om, hvilket medlemskab der vil passe til dine behov. Du kan også læse mere om vores medlemskaber her på siden.

Vi har medlemmer, der kommer fra såvel Midtjylland som andre steder i Jylland og fra hele Danmark. Bliv medlem af en golfklub, der bliver rost til skyerne af både medlemmer og gæster fra ind- og udland.

Ønsker du at melde dig ind eller høre mere om, hvad du får ud af de forskellige medlemskaber, kan du kontakte os for at høre mere, eller du kan komme og besøge os i klubben.

Du kan kontakte os her på siden, på telefon 86 69 62 88 eller skriver til e-mail info@hfgc.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og ikke mindst se dig på vores golfbaner.

Prøvemedlemskab

​Golfkørekortet DGU består af 6 lektioner ved vores Pro, 2 regelmøder samt regelprøve og 3 stk. kaninmatcher over en 3 måneders periode.

​Frit spil på Vest banen.

​Gratis deltagelse i kaninmatcher.

Mulighed for at låne et 1/2 golfsæt under træningsforløbet.

​I Hjarbæk Fjord GK bliver der tilknyttet en mentor, som vil følge dig gennem hele forløbet, og hjælpe dig i gang med en forhåbentlig lang og fornøjelig golfkarriere. Personen vil være din rådgiver og evt. spille- partner i starten, og vedkommende vil bevare kontakten til dig i op til 24 måneder.

Vi starter sæsonen op 1. april 2020, hvor du inden vil blive kontaktet af vores mentor. men køber du et prøvemedlemskab allerede nu, så kan du spille på Vest-banen hele vinteren.

TILBUD i 2020: Hvis du efter færdiggørelse af golfkørekortet melder dig ind som Vestbanemedlem eller Basismedlem, med binding i hele 2021, får du resten af 2020 til 0 kr.

Kr. 795.-​

Basis medlemskab

Kr. 6.300.-​

Ungsenior (26-34 år)

Kr. 4.000.-

Ynglinge (19-25 år)

Kr. 2.000.-

Vestbane medlemskab

Flex-DGU medlemskab.​

Frit spil på Vest banen.​

Fri brug af træningsfaciliteter inkl. fri bolde på range.​

Mulighed for deltagelse i matcher arrangeret på Vest banen, samt Åbningsmatch, Sct. Hans match og Afslutningsmatch på Nord/Syd + deltagelse i mellemliggende sponsormatcher på Nord/Syd mod betaling af halv greenfee.

Spil på Nord & Syd mod betaling af fuld greenfee.

Kr. 3.300.-​

Longdistance medlemskab

Kr. 3.000.-​

Junior (<19 år) medlemskab

Frit spil på Vest banen.​

Frit spil på Nord & Syd iflg. med voksen (HCP<42 alene).​

Fri brug af træningsfaciliteter inkl. fri bolde på range.​

Gratis deltagelse i junior træning.​

Gratis deltagelse i arrangementer for juniorer.

Kr. 600.-​

Flex-DGU medlemskab

Flex-DGU medlemskab.​

Spil på alle sløjfer mod betaling af fuld greenfee​

Kr. 800.-​

Passivt medlemskab

Ret til deltagelse i generalforsamling dog uden stemmeret

Kr. 500.-​

Ekstra

LEJE AF BAGSKAB

Under Kr. 375.-
    Over Kr. 325.-

INDSKUD

Ingen indskud i 2019

INDMELDELSESGEBYR

Intet gebyr i 2019

KONTINGENTBETALING OG OPSIGELSES REGLER

Med baggrund i, at der fra tid til anden har været tvivl om reglerne for udmeldelse eller ændring af medlemskabet i golfklubben blev der i ”Sidste nyt fra bestyrelsen” den 11. oktober 2019 oplyst, at opsigelse skal være modtaget en måned før en 1. januar eller 1. juli.

Det betyder, at opsigelsen skal være modtaget henholdsvis senest den 30. november eller 31. maj.

Dette gælder også, hvis du ønsker at reducere dit medlemskab – eksempelvis, hvis et Basis-medlemskab ønskes ændret til FLEX-Vest.

Du kan dog til enhver tid opjustere dit medlemskab med straksvirkning – eksempelvis hvis FLEX-Vest ønskes ændret til Basis-medlemskab.

Med hensyn til kontingentbetaling anbefaler vi tilmelding til PBS, således betalingen foregår automatisk, hvorved kassererens arbejde lettes betydeligt.

Tilmelding kan foregå i din netbank under menupunktet ”Betalingsservice”, hvor der vælges ”tilmelde ny aftale”.

Der skal bruges følgende 3 oplysninger:

• PBS-nr, som er: 03013316
    • Debitor gruppe, som er: 00001
    • Kunde nr, som er: dit rene medlemsnummer i klubben (uden klubnr 77)

hvorefter du godkender indtastningen.

Ønsker du fortsat manuel betaling og behandling af kontingentet vil vi pålægge et gebyr på Kr. 50.- pr opkrævning.

Ved for sen indbetaling vil der yderligere blive pålagt et rykkergebyr på Kr. 50.-.

På vegne af bestyrelsen

Arne Elkjær